Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Roda de Berà reactiva l’Oficina d’Informació al Consumidor

Avatar photo

És un servei gratuït d’atenció directa que orienta i assessora la ciutadania sobre qualsevol assumpte de consum

El pròxim 31 de gener l’Oficina d’Informació al Consumidor tornarà a obrir les portes a Roda de Berà. Amb l’esclat de la pandèmia es va deixar d’oferir aquest servei de forma presencial i es va continuar atenent de forma telefònica des de l’oficina de Tarragona. Amb la tornada a la normalitat postpandèmia, la regidora de Comerç, Rosana Dorantes, però, volia tornar a reactivar l’oficina municipal i gràcies a la col·laboració de l’Agència Catalana del Consum s’ha pogut assolir.

Aquest servei d’atenció directa i gratuïta s’oferirà l’últim dimarts de cada mes en horari de 10 a 14h, a l’Hotel d’Entitats. Caldrà concertar cita prèvia, trucant al 977 25 17 17. S’hi poden adreçar totes aquelles persones que necessitin assessorament o orientació que tingui qualsevol qüestió o problema que com a consumidors els pugui afectar. A banda d’ajudar la ciutadania, el servei també actua com a mediador entre les parts per aconseguir la resolució de les reclamacions intentant que s’arribi a un acord amistós. Si no fos així, també poden tramitar les denúncies necessàries davant els organismes competents.

Alguns exemples són, conèixer les garanties de determinats productes o serveis; com cal reclamar si hem donat de baixa un servei de telefonia, però ens continuen arribant les factures; conèixer els terminis per comunicar un sinistre a la companyia asseguradora; entre moltes altres qüestions.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 8 =

Notícia anterior

Mor una menor de 17 anys atacada per una serp a dins de classe

Notícia següent

Macroplantació amb més de 1.000 plantes de marihuana al Penedès

Notícies relacionades