Roda de Berà donarà la benvinguda al 2023 amb el Primer Bany de l’Any

L'Ajuntament i Fun Sports tornen a organitzar la Sant Silvestre Sprint i el Primer Bany de l’Any

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Després de l’èxit de participació en la primera edició, l’Ajuntament -amb la col·laboració de Fun Sports- torna a organitzar la Sant Silvestre Sprint i el Primer Bany de l’Any, esdeveniments que tindran lloc el pròxim 1 de gener a partir de les onze del matí a la platja Punta d’en Guineu de Roda de Berà.

 

Els més atrevits i atrevides tenen la possibilitat de participar en la Sant Silvestre Sprint, una travessa de dos-cents metres nedant. L’any passat la cursa va comptar amb gairebé quaranta nedadors i nedadores. Les persones que hi vulguin participar cal que facin la inscripció prèvia al web athleticevents.net.

 

A tres quarts de dotze del matí tindrà lloc el Primer Bany de l’Any. La participació és oberta a tots els valents i valentes, de qualsevol edat, que vulguin desafiar el fred i capbussar-se a la petita cala. Per reconfortar, els i les banyistes rebran un got de brou calent quan surtin de l’aigua.

 

Les dues-centes primeres persones inscrites a la cursa rebran de regal una tovallola i, a més a més, totes les persones que vagin disfressades rebran un obsequi sorpresa.

 

La inscripció a la travessa té un preu de quatre euros, i al Primer Bany, de dos euros. Tot el recaptat es destinarà al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.