Roba el combustible de cotxes a Vila-seca

Va entrar al pati d'una empresa i va buidar els dipòsits de dos vehicles

Els robatoris de combustible dels cotxes o camions s’han incrementat en els darrers temps, potser motivats per l’alça sense fre dels preus dels carburants. Possiblement el lladre el faci servir per al seu ús particular. Divendres a la matinada, algú va entrar al pati de l’empresa Grúas Vila-seca, empresa situada a l’entrada de la ciutat, i va buidar els dipòsits de dos vehicles. Es va carregar el tap i va emplenar garrafes amb què va transportar el combustible. Uns cent litres es calcula.

El robatori es va descobrir a primera hora del matí quan els treballadors van trobar els taps danyats dels dipòsits i l’absència del conbustible. Van informar la Policia Local i els Mossos, que es va encarregar d?investigar aquest delicte. Fonts de l’empresa admeten que el robatori dins de les instal·lacions és estrany, però que algunes de les grues aparcades al carrer ja han aparegut en el passat amb el dipòsit buidat.

El robatori de gasoil aquest divendres se suma a una altra incidència de dimarts passat en un control de la Policia Local de Vila-seca. Els agents van donar l’alto a un turisme, que va fer cas omís a les indicacions i va marxar del lloc a tota pastilla, segons el Diari de Tarragona

El cotxe i el seu conductor són «vells coneguts» ia la mateixa matinada es va localitzar el vehicle aparcat en una plaça cèntrica on guardava al seu interior 5 bidons d?entre 15 i 20 litres de capacitat, han informat fonts de la Policia Local. El cotxe va ser remolcat per una grua i transportat fins al dipòsit municipal per comprovar si aquests recipients s’haurien omplert de combustible. Al costat de les garrafes hi havia material per poder robar el carburant. A més, al conductor se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, ja que circulava en un cotxe sense tenir el carnet de conduir.