Ricomà reclama a la Generalitat que instal·li la xarxa de sensors del PLASEQTA

Pau Ricomà assegura no entendre la manca de pressupost manifestada pel conseller Sàmper per acabar d’implementar el Pla d’Emergència del Sector Químic de Tarragona

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, reclama a la Generalitat que instal·li la xarxa de sensors automàtics que s’havia compromès la conselleria d’Interior. Així ho ha assegurat avui el màxim responsable polític de l’Ajuntament de Tarragona, qui s’ha mostrat indignat per la incoherència que demostra el conseller d’Interior, Miquel Sàmper.

“No puc entendre de cap de les maneres la falta de disponibilitat per afrontar la inversió del que és el més important del PLASEQTA. Aquesta és una prioritat que el conseller Buch s’havia compromès amb el territori”. I ha afegit Ricomà: “Avui mateix m’he posat en contacte amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonés, per tal de trobar una solució al tema”.

 

L’alcalde Ricomà espera que, finalment, el PLASEQTA s’acabi desenvolupant amb la màxima seguretat per a la ciutadania de Tarragona. “Un territori que està molt sensibilitzat, sobretot arran l’accident d’IQOXE del passat gener”, ha conclòs.