El Restaurant Nàutic de Tarragona es prepara per començar una nova etapa de la seva trajectòria amb la incorporació de Xavi Fernández, reconegut xef i propietari del desaparegut restaurant Seasons, que assumirà el càrrec de director gastronòmic i de restauració de l’establiment.
Aquesta nova etapa vindrà acompanyada d’un lleuger canvi de nom, que passarà a ser Restaurant Nàutic by Seasons, i d’una renovació de la proposta culinària, que mantindrà l’essència marinera de la casa —especialitzada en arrossos, peix i marisc— però incorporarà també l’estil i els plats que van definir l’èxit del Seasons.
La data exacta d’estrena encara no s’ha fixat, però els responsables del restaurant preveuen començar a treballar sota el nou format a partir de la segona quinzena de setembre i celebrar una inauguració oficial després de Santa Tecla. La nova oferta gastronòmica comptarà amb carta renovada, un menú executiu de migdia de dilluns a divendres feiners per 21,50 € (begudes a part) i l’obertura dels vespres de divendres i dissabtes durant tot l’any.
Iñaki Floria, responsable del Restaurant Nàutic, explica que “amb aquesta incorporació busquem fer un salt qualitatiu i posicionar-nos com un dels referents gastronòmics de Tarragona. Creiem que la trajectòria i la visió del Xavi Fernández encaixen perfectament amb els valors del Nàutic.”
Per la seva banda, Xavi Fernández destaca “la il·lusió de donar continuïtat a la bona feina feta fins ara, incorporant la meva filosofia de respecte per la bona cuina i pel producte de proximitat. La idea és evolucionar, però sempre mantenint l’essència que identifica el Nàutic.”
Amb aquesta aposta, el Restaurant Nàutic vol consolidar-se com un espai gastronòmic de referència a la ciutat, amb una cuina basada en el producte fresc i de proximitat, i una ubicació privilegiada al Port Esportiu de Tarragona.