Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Repsol, l’Arquebisbat de Tarragona i Constantí reconstruiran la volta de l’església parroquial de Sant Feliu Màrtir

Avatar photo

Repsol contribuirà amb un import de 10.000 euros per a finançar les obres de reconstrucció de la volta, el cost de les quals ascendeix, aproximadament, a un total de 50.000 euros

Els treballs per a l’arranjament de l’església parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí avançaran amb la reconstrucció de la volta que es va ensorrar l’any 2018 a causa de la caiguda d’una encavallada.

Aquestes obres estan previstes que comencin el mes de juliol d’aquest mateix any 2023 i tindran una durada d’uns dos mesos.

Per a fer-ho possible, aquest dijous dia 23 de març s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’empresa Repsol, l’Arquebisbat de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí pel qual Repsol contribuirà amb un import de 10.000 euros per a finançar les obres de reconstrucció de la volta, el cost de les quals ascendeix, aproximadament, a un total de 50.000 euros.

Durant la signatura del conveni, l’alcalde de la localitat, Òscar Sánchez, ha destacat que «ja es veu la llum al final del túnel» i ha agraït la feina que s’està fent des de l’Arquebisbat en un tema que ha qualificat de «complex». Així mateix, ha agraït la tasca de Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, rector de la Parròquia, que ha vetllat per «continuar desenvolupant l’activitat parroquial al municipi».

Per la seva part, Mn. Víctor Mosquera, vicari per a l’administració dels béns de l’Església i l’economia diocesana, ha volgut agrair l’ajuda i la intermediació de l’Ajuntament, així com el compromís de Repsol. A més, ha recordat que «l’Arquebisbat i la Parròquia tenim l’obligació moral de vetllar pel patrimoni de l’Església» i que «s’està treballant amb els tècnics perquè, quan ho creguin oportú i no hi hagi cap mena de perill, es pugui reobrir l’església».

Finalment, Javier Sancho, director del complex industrial de Repsol a Tarragona, s’ha mostrat satisfet de col·laborar amb aquest projecte. «Portem molts anys demostrant que som sensibles a les demandes del territori», ha afirmat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Liberals vol crear el Dia de la Cultura Andorrana

Notícia següent

Multen una aerolínia per exigir a les hostesses que es maquillin i utilitzin talons

Notícies relacionades