Reconeixement del talent dels restaurants de Tarragona distingits amb Soles Repsol 2022

L’alcalde i conseller de Turisme, Pau Ricomà, ha rebut avui els responsables del Terrat i l’AQ en una trobada amb els mitjans de comunicació a la Casa Canals

Després que el 28 de febrer es conegués que la ciutat de Tarragona comptava amb dos restaurants distingits amb un Sol Repsol –concretament l’AQ i El Terrat—, aquest dilluns 7 de març l’Ajuntament de Tarragona ha volgut reconèixer el talent tant dels guardonats com de restauració tarragonina en general en un acte amb mitjans de comunicació celebrat a la Sala Plana de la Casa Canals.

En el transcurs de la trobada, l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Pau Ricomà, ha afirmat que els Soles són un “reconeixement de primer nivell” i ha destacat dels dos restaurants que “són dos estils diferents de cuina d’autor però amb la mateixa cura pel producte” alhora que els ha qualificat de “punta de llança d’una gastronomia local molt potent”. “Tarragona és posa a mapa gastronòmic de casa nostra i a nivell internacional” ha conclòs el conseller de Turisme en la seva intervenció davant dels mitjans.

Per la seva banda, Josep Bertran, responsable de comunicació i relacions externes de Repsol, ha assegurat que “a Tarragona hi ha una gastronomia molt bona i és de justícia aquest reconeixement”.

Finalment els restauradors Ana Ruiz i Quintín Quinsac (AQ) i Moha Quach (El Terrat) s’han mostrat molt contents pel reconeixement i han volgut agrair l’acte a l’Ajuntament, alhora que han reivindicat el paper i el potencial dels productors i els productes locals.

La trobada ha finalitzat amb la degustació de diferents creacions dels restauradors i un tast de vins i caves.