Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

La recollida de voluminosos a Torredembarra es farà a Cal Dània i Cal Bofill

Avatar photo

A partir del 30 de maig, l’espai de recuperació de voluminosos obrirà cada dimarts, de 10 a 12 h

A partir del 30 de maig, l’espai de recuperació de voluminosos de Cal Dània i també Cal Bofill acolliran cada dimarts, de 10 a 12 h, les aportacions de la ciutadania de material que es pugui reutilitzar. Aquesta opció ve a sumar-se a la possibilitat de comunicar les aportacions a través de l’App Millorem TDB i també del correu electrònic residus.gestio@torredembarra.cat perquè el servei municipal les pugui recollir a domicili. A més, es manté l’obertura habitual de l’espai de Cal Dània, cada darrer dissabte de mes, de 10 a 14 h.

Des que l’espai de recuperació de voluminosos de Cal Dània va obrir portes l’abril del 2022, s’hi han gestionat més de 200 voluminosos, el 60% dels quals se’ls hi ha donat ja una segona vida.

Què s’hi pot fer a l’espai de recuperació de voluminosos de Cal Dània?

Portar algun voluminós recuperable que ja no necessitem, però que encara tingui utilitat, perquè una altra persona l’aprofiti. I altre material que encara es pugui reparar o reutilitzar com electrodomèstics, mòbils, culleres, forquilles, gots, vaixelles… També es pot comunicar a través de l’app Millorem TDB. De fet, fa temps que l’Ajuntament lliura a Càritas de Torredembarra aquest tipus de material recuperable, però hi ha un excedent que amb el nou espai de Cal Dània es posa a disposició de la ciutadania en general.

Portar algun voluminós que vulguem reparar, adequar o mantenir, treball manual que no podem realitzar en altres llocs per falta d’espai. A Cal Dània, s’han habilitat espais i eines per a dur-ho a terme.

Aprofitar un voluminós que una altra persona ha deixat a Cal Dània per donar-li una segona vida i un nou ús.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Cambrils ja té el projecte del nou skate park del Parc del Pinaret

Notícia següent

USTEC amenaça amb una nova vaga si no s’aconsegueix “una proposta de mínims”

Notícies relacionades