La recollida de voluminosos a Torredembarra es farà a Cal Dània i Cal Bofill

  A partir del 30 de maig, l’espai de recuperació de voluminosos obrirà cada dimarts, de 10 a 12 h

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  A partir del 30 de maig, l’espai de recuperació de voluminosos de Cal Dània i també Cal Bofill acolliran cada dimarts, de 10 a 12 h, les aportacions de la ciutadania de material que es pugui reutilitzar. Aquesta opció ve a sumar-se a la possibilitat de comunicar les aportacions a través de l’App Millorem TDB i també del correu electrònic residus.gestio@torredembarra.cat perquè el servei municipal les pugui recollir a domicili. A més, es manté l’obertura habitual de l’espai de Cal Dània, cada darrer dissabte de mes, de 10 a 14 h.

  Des que l’espai de recuperació de voluminosos de Cal Dània va obrir portes l’abril del 2022, s’hi han gestionat més de 200 voluminosos, el 60% dels quals se’ls hi ha donat ja una segona vida.

  Què s’hi pot fer a l’espai de recuperació de voluminosos de Cal Dània?

  Portar algun voluminós recuperable que ja no necessitem, però que encara tingui utilitat, perquè una altra persona l’aprofiti. I altre material que encara es pugui reparar o reutilitzar com electrodomèstics, mòbils, culleres, forquilles, gots, vaixelles… També es pot comunicar a través de l’app Millorem TDB. De fet, fa temps que l’Ajuntament lliura a Càritas de Torredembarra aquest tipus de material recuperable, però hi ha un excedent que amb el nou espai de Cal Dània es posa a disposició de la ciutadania en general.

  Portar algun voluminós que vulguem reparar, adequar o mantenir, treball manual que no podem realitzar en altres llocs per falta d’espai. A Cal Dània, s’han habilitat espais i eines per a dur-ho a terme.

  Aprofitar un voluminós que una altra persona ha deixat a Cal Dània per donar-li una segona vida i un nou ús.