Karting Salou recapta centenars d’euros per ajudar a la població ucraïnesa

Laia Sotorra, gerent del Karting Salou, farà entrega a Josep Segura, president de l'Assemblea Local de la Creu Roja a Reus, del donatiu de 450€ recaptats de manera solidària

El passat 2 d’abril Karting Salou va donar pas a la temporada 2022 amb Laia Sanz, la guanyadora del Dakar, com a convidada especial. L’esdeveniment va ser tot un èxit. A més de l’exhibició en kart de la Laia Sanz, on va córrer primera vegada en un esdeveniment públic, es van celebrar curses solidàries per ajudar a la població ucraïnesa. La proposta va rebre una forta acollida per part de tots els assistents durant la jornada que es va traduir en un elevat índex de participació i una bona suma recaptada.

Laia Sotorra, gerent del Karting Salou, farà entrega a Josep Segura, president de l’Assemblea Local de la Creu Roja a Reus, del donatiu de 450€ recaptats de manera solidària, el dimecres dia 25 de maig a les seves instal·lacions i, així, donar suport a la població ucraïnesa davant la situació actual, que malauradament ja fa més de tres mesos que dura. Així doncs, Karting Salou, va decidir engegar aquesta iniciativa, ja que part del seu públic durant l'estiu és població ucraïnesa, i no només això, sinó que persones properes a la direcció del centre són o tenen orígens ucraïnesos.

Les curses solidàries van ser una bona fórmula per tal que els participants poguessin gaudir
d’una estona de diversió però a la vegada ajudar a la població ucraïnesa. Des de l’inici d’aquesta emergència humanitària, la Creu Roja ha donat suport a 36.269 persones arribades des d’Ucraïna a Catalunya. D’aquestes, l’organització ha proporcionat allotjament d’urgència i cobertura de necessitats bàsiques a més de 5.000. A la demarcació de Tarragona, actualment hi ha més de 1.500 refugiats i refugiades allotjats en dispositius habitacionals gestionats per l’entitat, a les que s’ofereix orientació jurídica i acompanyament psicosocial.

El president de la Creu Roja Reus, Josep Segura, agraeix la realització d’iniciatives solidàries com aquesta, que permeten a la Creu Roja continuar atenent a la població desplaçada que arriba al territori.