Divendres, 6 de desembre de 2024
És notícia

Rafel Aguilera, subcampió del món de panettone de xocolata

Avatar photo

El torrenc Aguilera, de la Pastisseria Cal Jan, ha aconseguit per equips dos podis al Campionat del Món de Panettone.

Rafel ha guanyat la plata a la categoria de panettone de xocolata i bronze al panettone clàssic. L’equip amb els pastissers Ton Cortés, Daniel Jordà i Miquel Saborit, de Barcelona, José Manuel Marcos Candela, d’Alacant, i Alfonso Quintero, de Sevilla, també ha rebut tres reconeixements: dossier i bufet de presentació i millor treball en equip.

Itàlia ha guanyat les tres categories, mentre que el Japó, Argentina i Espanya han ocupat la resta de posicions als podis.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

160 persones participen en les Jornades Europees de Patrimoni a Amposta

Notícia següent

El cicle Parlem d’art reivindicarà la vigència de les obres d’Antoni Tàpies

Notícies relacionades