Quina és la benzinera més barata de la província de Tarragona?

Aquest dijous, en les gasolineres més cares s'està arribant a pagar 2,15 euros pel litre de gasolina 95 E5 (la més habitual) i 2,276 euros pel de gasoil A

El preu de la gasolina i del dièsel continua imparable i aquesta setmana torna a batre un altre rècord històric. La guerra d’Ucraïna ha impulsat el preu mitjà de la gasolina, que ja es paga a 1,679 euros, igual que el del gasoil A, que s’eleva fins als 1,581 euros.

No obstant això, aquests no són els preus que veuen els consumidors quan arriben a l’assortidor de la gasolinera. De fet, ja hi ha llocs en els quals el litre d’aquests combustibles es paga per sobre dels dos euros, la qual cosa suposa un trencat en la butxaca d’aquell que vulgui omplir el tanc del cotxe.

En aquest context de preus elevats -no sols dels combustibles- és necessari mirar el cèntim a l’hora de repostar ja que el preu entre una gasolinera i una altra pot oscil·lar bastant i suposar uns quants euros d’estalvi.

Aquest dijous, en les gasolineres més cares s’està arribant a pagar 2,15 euros pel litre de gasolina 95 E5 (la més habitual) i 2,276 euros pel de gasoil A.

A la província de Tarragona els preus entre benzineres són força desiguals. El preu més barat del gasoil és amb 1,390€/l el de la benzinera de Bot (Terra Alta), al carrer Bàscula 2. En canvi, la més cara és una gasolinera de Valls situada al carrer Blanquers 52. El cost per litre arriba fins als 2,014€.

Ulldecona compta amb la gasolina més barata, a 1,579 euros el litre. L’establiment es troba al carrer Major 183. A l’extrem oposat, la benzinera del carrer Blanquers a Valls també té la gasolina més cara, 1,965 euros el litre.