Si Viñuales és alcalde, no permetrà l’alberg a la Ciutat Residencial

Els socialistes de Tarragona asseguren que "volen que la Ciutat Residencial sigui un equipament per a Llevant i no un alberg"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El compromís del PSC i del candidat a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, respecte a l’alberg a la Ciutat Residencial és clar, ferm i inequívoc: “no estem a favor i no volem que s’executi aquest projecte”.

 

Des de partit socialista asseguren que “si el govern de la Generalitat (ERC) vol invertir els diners de totes i tots, en redactar un esbós per la Ciutat Residencial és el seu problema i un error que si governem ens comprometem a solucionar. Com a PSC, no podem decidir cada una de les partides que hi ha en el pressupost de la Generalitat i és per això que també hi ha algunes d’aquestes partides que estan fora del pacte amb el nostre partit“.

 

A més, afegeixen que “un clar exemple és la redacció d’un projecte que nosaltres, si tenim l’Alcaldia, lluitarem perquè no s’executi, perquè volem que la Ciutat Residencial sigui un equipament per Llevant i no un alberg”.

 

En aquest sentit, el partit encapçalat per Rubén Viñuales insisteix: “Nosaltres NO CREIEM EN AQUEST PROJECTE, tal com ho vam explicar en la reunió de fa unes setmanes, de la qual estem molt agraïts. El PSC creu en un format més reduït de pisos tutelats amb una actuació més personal cap als nois i noies. Tant nosaltres com els especialistes no apostem pels “macrocentres” de 500 persones”.

 

Viñuales ha afegit que “si governem, com a alcalde NO PERMETRÉ que es faci aquest alberg juvenil, perquè no seria bo ni pel barri, ni pels menors. LLUITAREM perquè la Ciutat Residencial sigui un equipament per a Llevant, ja que no hi ha equipaments públics en aquesta zona. Us agraeixo de tot cor que em doneu aquesta oportunitat de poder explicar-me i per a qualsevol aclariment feu-nos-ho saber”.

 

A les xarxes socials, l’alcaldable socialista ha mostrat la mateixa claredat: “Nosaltres NO creiem en el projecte de macrocentre a la Ciutat Residencial i no és el model que defensem, ja que volem una atenció especialitzada en format reduït. Si soc alcalde no permetré aquest centre i defensaré que la Ciutat Residencial sigui un equipament per a Llevant”.