El PSC de Tarragona acusa Ricomà de “fracàs total” al concurs de neteja

La portaveu socialista espera “humilitat” per part de l’equip de govern: “Tarragona no es mereix aquesta situació"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La portaveu del Grup Municipal Socialista a Tarragona, Sandra Ramos, ha lamentat el silenci de l’alcalde, Pau Ricomà, davant la notícia que el concurs públic per al nou contracte de la neteja hagi quedat desert.

 

Per aquest motiu, el PSC sol·licita la convocatòria urgent d’una junta de portaveus per clarificar els fets i demanar a l’equip de govern que dugui a terme solucions competitives per resoldre aquest ‘fracàs’.

 

“Estem davant d’una situació inèdita. A totes les ciutats, les empreses es barallen per aconseguir guanyar el concurs i aquí resulta que no s’ha presentat ningú. El govern ha generat desconfiança al teixit empresarial i la situació és de fracàs total”, afirma Ramos.

 

Els i les socialistes alerten que la pròrroga de l’actual contracte pot donar peu a possibles sancions si no s’assoleixen els objectius de recollida selectiva que marca la Unió Europea: “Lamentem no haver tingut prou temps per analitzar el plec de condicions i haver fet confiança a l’equip de govern. Aquestes accions denoten una incapacitat de gestió manifesta d’aquest govern municipal que venim denunciant des de l’inici del mandat”.

 

A partir d’ara, la portaveu socialista espera “humilitat” per part de l’equip de govern: “Tarragona no es mereix aquesta situació. La neteja és la màxima preocupació de la ciutadania, per això demanem al conseller Fortuny i a l’alcalde Ricomà, que en aquests sis mesos que els hi queden al govern, treballin de valent per la ciutat i comptin d’una vegada per totes amb l’experiència que tenim els i les socialistes”.

 

A més, Ramos creu que el govern no ha complert amb els tarragonins i tarragonines: “ERC, Junts i la CUP van demanar un esforç a la ciutadania incrementant en un 28% la taxa de la brossa. En canvi, el govern no ha estat capaç de ser capaç de licitar el contracte més gran de l’Ajuntament”.