Dures crítiques del PSC Tarragona a les condicions a l’hostaleria per Sant Magí

Rubén Viñuales, alcaldable del PSC a Tarragona, s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió

El grup socialista tarragoní s’ha expressat avui en referència a les condicions que imposa l’Ajuntament de Tarragona per tal que els establiments de l’hostaleria puguin posar barres al carrer a les festes de Sant Magí. Segons el PSC, es tracta d’imposicions “absurdes i precipitades” i fa referència a la condició que els treballadors hagin de fer un curs específic per servir begudes.

El punt en concret dicta que les persones que serveixen beguda durant les festes “han de rebre una formació per a la dispensació responsable des de l’Equip de Prevenció del servei de Prevenció de les Addiccions de l’Ajuntament de Tarragona”, o bé acreditar-lo.

Rubén Viñuales, alcaldable del PSC a Tarragona, afirma sobre aquesta qüestió que és un “símptoma més de la poca empatia i l’assetjament a què ha sotmès en els darrers anys l’equip de govern als restauradors de la ciutat“, i afegeix: “la restauració és un puntal molt important de la ciutat, que ho ha passat molt malament en aquests anys i hem d’estar al seu costat”.

Viñuales finaliza assenyalant: “no es pot pretendre imputar als hostalers una responsabilitat que no els hi pertoca”.