El president de Port Tarragona, Santiago J. Castellà, serà l’encarregat d’inaugurar la quinzena edició del cicle de conferències Cornellà Creació Fòrum (CCF). Castellà participarà en un ‘face to face’ amb l’economista Jordi Martí Pidelaserra, en el qual debatran sobre economia i fiscalitat de les empreses a Europa. L’esdeveniment es durà a terme divendres, 14 de febrer al migdia a l’Auditori de Cornellà.
Santiago J. Castellà, que és doctor en Dret Internacional i va ser director del primer Pla d’Acció Exterior de la Generalitat, compartirà la seva visió i coneixements sobre com la situació econòmica actual i la política fiscal del continent europeu afecta les empreses. Ho farà acompanyat del doctor Jordi Martí Pidelaserra, economista i professor de la Universitat de Barcelona. Tant Castellà com Martí Pidelaserra són membres de la Reial Acadèmia Europea de Doctors (RAED).
La quinzena edició del Cornellà Creació Fòrum posa el focus en Europa i analitzarà el continent des de diverses perspectives. En les sis sessions que s’han programat al llarg de l’any es tractaran com l’economia, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la democràcia, els conflictes bèl·lics o la igualtat de gènere. Altres noms propis que participaran en les trobades del CCF són l’ambaixadora emèrita mexicana, Patricia Espinosa; el fundador de l’Institut d’Investigació d’Intel·ligència Artificial Ramón López de Mántaras; els periodistes Rosa Maria Calaf, Xantal Llavina i Jon Sistiaga; el director de l’Institut de Governança Democràtica, Daniel Innerarity o la professora de la City University of New York, Núria Rodríguez-Planas.
Sobre Cornellà Creació Fòrum
El Cornellà Creació Fòrum és un espai de debat, divulgació i creació de pensament impulsat per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Enguany, arriba a la 15a edició com una cita de referència a l’àrea de Barcelona. Al llarg dels anys, ha portat un centenar de ponents de primer nivell que han compartit les seves visions sobre àmbits diversos com la innovació, l’emergència climàtica, l’emprenedoria i el talent o la intel·ligència artificial, entre altres.