Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Es presenta a Constantí el llibre “Essències. Cuina i sentiments a taula”

Avatar photo

El llibre de Mariona Quadrada proposa un viatge íntim i personal i, alhora, un viatge gastronòmic cap al coneixement del moment exacte

Aquest dijous 9 de febrer s’ha fet a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del llibre “Essències. Cuina i sentiments a taula” de Mariona Quadrada i amb il·lustracions d’Adela Blasi. L’acte s’emmarcava dintre de la programació de la Festa Major d’Hivern i s’havia de fer inicialment el passat 26 de gener, però es va haver d’ajornar en el seu dia.

 

El llibre proposa un viatge íntim i personal i, alhora, un viatge gastronòmic cap al coneixement del moment exacte, el com i el quan cada producte és a la seva plenitud. És un llibre sobre la cuina, sobre gustos i emocions, que només es pot escriure després d’una llarga trajectòria vinculada a la cuina, com és el cas de l’escriptora i cuinera Mariona Quadrada.

 

Durant l’acte es va presentar també la segona edició de “Picades, sofregits i altres” del Grup Cultural Mestresses de Casa. Aquest llibre es presentava el passat mes d’octubre en el marc de la I Jornada Gastronòmica i a causa de la seva gran demanda, ara se n’ha publicat una segona edició.

 

Es tracta del primer llibre de receptes que publica el grup, amb receptes aportades per dones que formen part de l’associació. El llibre vol valorar les tradicions arrelades a la història i que han anat passant de generació en generació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 3 =

Notícia anterior

Un passeig de Reus passa a dir-se Jardins de Carmina Pozuelo Blanco

Notícia següent

El Pavelló de Torredembarra acull dues competicions de gimnàstica rítmica

Notícies relacionades