Ja estan obertes les inscripcions per a la 10a edició de Benvinguts a Pagès La Festa, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre de 2025. Una cita imprescindible per als amants del territori, del producte local i de les experiències autèntiques.
Amb propostes per a totes les edats, la Conca de Barberà es transforma en un aparador viu del món rural, amb activitats pensades per descobrir la riquesa de la pagesia local, conèixer els seus protagonistes i tastar productes elaborats amb passió i respecte per la terra.
Aquest any, hi participen productors i elaboradors de referència, com: Carlània Celler (Barberà de la Conca), on elaboren vi natural amb ànima, seguint el cicle de la terra i, Josep Foraster (Montblanc), un celler familiar 100% amb collita pròpia i viticultura ecològica. També s'hi trobaran elaboradors locals com: Ca la Cova i Tocineria Cal Silo (Vimbodí i Poblet), dos exponents de la tradició xarcutera local que combinen mestratge artesanal i innovació.
A més, els visitants podran gaudir d’activitats complementàries que faran la jornada encara més especial:
- Visita al Museu Fassina Balanyà, amb destil·lació en directe i tast de licors tradicionals.
- Taller d’estampació botànica amb la Bicha Creativa a Albió, ideal per connectar amb la natura a través de l’art.
Per arrodonir l’experiència, els visitants poden allotjar-se en establiments amb encant, com Casa Miret de Vallvert i Cal Bertran d’Albió, que també participen en la festa.
Cal reservar les propostes desitjades a www.benvingutsapages.cat.