Obert el termini per a les activitats d’estiu dels centres cívics de Tarragona

El termini d’inscripcions finalitza el 30 de juny

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

Fins al proper dimarts, 30 de juny, està obert el termini per a inscriure’s a les activitats d’estiu de la Xarxa de centres cívics municipals de Tarragona que ofereix 21 activitats a l’aire lliure, com:   Ioga, TxiKung, Balls llatins sense parella, Ceràmica, Taitxí, Sketching urbà a diferents indrets de la ciutat, Taller de joieria,   etc., totes són gratuïtes. Fins ara s’han rebut 160 inscripcions i els primers tallers que s’han omplert són el de Balls llatins sense parella, Ioga en torn de tarda i Sketching urbà. 

La conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament vol animar a participar en aquestes activitats a l’aire lliure, després del període de confinament.

Per delimitar els espais als participants i complir amb les mesures de seguretat , l’artista Berta Artigal està fent una intervenció artística al terra dels patis dels centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant, perquè la gent sàpiga quin espai pot ocupar.

La consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, ha celebrat la bona acollida que està tenint aquesta edició especial d’estiu dels programes monogràfics dels centres cívics,  “esperem que contribueixi a aportar una forma d’oci i aprenentatge cívic i amb totes les mesures de prevenció de contagis.”

Més informació i inscripcions al web de l’Ajuntament de Tarragona: https://www.tarragona.cat/centrescivics/