VÍDEO: Noves imatges de les destrosses del temporal a Tarragona

Pere Aragonès, president de la Generalitat, que es troba fent un recorregut per les zones més afectades pel temporal juntament amb Pau Ricomà, alcalde de la ciutat

Ahir a Tarragona es va viure un dels pitjors temporals que es recorden i com a conseqüència s’han produït molts danys i destrosses per la zona de la capital.

Unes noves imatges que han arribat són les dels cotxes sent arrossegats per l’aiguat, inclús fins a la vora del mar, on hem pogut obtenir una imatge que és un fidel reflex dels problemes que ha patit Tarragona en la jornada d’ahir.

Us mostrem un vídeo en el qual es pot veure com ha quedat un cotxe en ser arrossegat fins a la platja.

A més, a la ciutat es troba Pere Aragonès, president de la Generalitat, que es troba fent un recorregut per les zones més afectades pel temporal juntament amb Pau Ricomà, alcalde de la ciutat de Tarragona i la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó.

Cotxe encastat al pont de cala Romana per la riuada

Tal com s’observa a la imatge, aquest cotxe és una altra prova de les destrosses i danys que ha provocat el temporal a la ciutat de Tarragona i les seves rodalies.

En aquesta nova imatge podem veure com ha quedat un cotxe encastat al pont de la cala Romana de Tarragona a causa de la riuada.