VÍDEO | El nou fenomen gastronòmic que arrasa a Tarragona: Llargues cues i molta expectació

La inauguració, que va tenir lloc dissabte passat, ha estat rebuda com l’arribada d’un nou espai de moda

17 de novembre de 2025 a les 16:49h
Actualitzat: 17 de novembre de 2025 a les 17:05h

Tarragona ja té nou ídol gastronòmic. Les maduixes més virals del moment, que han fet furor a xarxes i han convertit carrers de Barcelona i Girona en autèntics punts de pelegrinatge dolç, han arribat finalment a la capital tarragonina. La Freseria, la marca que ha revolucionat la manera de menjar fruita combinant maduixes fresques amb xocolata, festuc o textures cruixents, ha obert les portes al carrer Sant Agustí, 6, i ho fa envoltada d’una expectativa desbordant.

Amb només sis mesos de vida a Catalunya, l’empresa —nascuda a Dubai i inspirada en tendències que triomfen a Nova York i Londres— ha aconseguit convertir-se en un autèntic fenomen social. Ara, Tarragona se suma a la festa dolça.

Un local que neix ple: Tarragona es rendeix a les maduixes virals

Abans fins i tot de pujar persianes, la nova botiga ja generava cua. “Tarragona, les maduixes més famoses del món ja són aquí!”, anunciava La Freseria a les xarxes, aixecant passions entre un públic que ja coneixia els seus vídeos més populars, alguns amb més de 100 milions de visualitzacions.

@lafreseria.es ¡Tarragona, las fresas más famosas del mundo ya están aquí! Gracias por este recibimiento ❤️🥹 Estamos en C\ San Agustin, 6 #fresas #tarragona #planes #chocolate ♬ Crumb Giver - Vanessa Van Ness

La inauguració, que va tenir lloc dissabte passat, ha estat rebuda com l’arribada d’un nou espai de moda.

La carta de La Freseria s’ha convertit en la seva millor carta de presentació. Les maduixes es poden banyar en una espectacular font de xocolata amb avellanes, el seu segell més reconeixible. Però l’oferta continua amb un ventall de salses i toppings que permeten personalitzar cada mossegada. El resultat és una experiència dolça que, segons els seus creadors, “busca que cada persona trobi les seves postres perfectes”.

Amb aquesta obertura, La Freseria continua la seva expansió i consolida una aposta clara: reinventar la manera de gaudir d’una de les fruites més estimades de casa nostra.

Sobre l'autor
Maria Lorenzo foto
Maria Lorenzo
Veure biografia
El més llegit