L’Ajuntament del Morell engega una nova edició del concurs fotogràfic #Raconsipaisatges

La regidoria de Comunicació tria, a través del certamen, la imatge que il·lustrarà el calendari municipal del 2022

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge guanyadora del concurs de l'any passat. DOLORS GASSULL

Quan falten un parell de mesos per acabar l’any, ja cal començar a pensar en el pròxim, i per això la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell convoca, un any més, el concurs fotogràfic #Raconsipaisatges. Una iniciativa oberta a tota la ciutadania morellenca i de la qual en surt, any rere any, la imatge que il·lustra el calendari municipal de l’any següent, en aquest cas, del 2022.

Com és habitual, la temàtica del concurs és lliure, sempre amb el rerefons de capturar de forma singular i creativa algun espai del poble. La persona autora de la imatge guanyadora, a més del reconeixement de veure una de les tevesfotografies al calendari del Morell, rebrà també un estabilitzador de càmera per a mòbil com a premi.

Ruta fotogràfica pel poble 

La novetat d’enguany és una ruta fotogràfica que tindrà lloc dissabte 6 de novembre. “L’objectiu és que una professional pugui guiar les persones assistents a l’activitat per tal de treure tot el suc possible a la càmera”, indica l’alcalde i també regidor de Comunicació del consistori morellenc, Eloi Calbet. Així, la fotògrafa tarragonina Laia Díaz farà una petita ruta pel municipi en què donarà consells, idees i trucs per aconseguir imatges més originals i atractives. Una activitat gratuïta, a les 10 horesi amb una durada aproximada de dues hores. Les inscripcions es poden formalitzar a http://bit.ly/rutafotografica.

Com participar? 

Per a participar al concurs, les fotografies s’hauran de publicar a Instagram, amb l’etiqueta #Raconsipaisatges i #somdelMorell, i enviar en un correu electrònic a fotocalendari@elmorell.cat, fent constar el número de telèfon. Ambdós procediments són obligatoris. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs. Les fotografies que es presentin hauran de tenir orientació horitzontal (425 x 288 mm) i una resolució mínima de 72 ppp (en cas de ser la fotografia seleccionada, l’haureu de facilitar a 300 ppp), sense compressió ni marca d’aigua.

Les fotografies s’han de presentar abans de dilluns 8 de novembre (inclòs), i el dia 10 es farà pública, a través dels canals digitals de l’Ajuntament del Morell, la imatge guanyadora. El jurat el formaran una persona del municipi vinculada a la fotografia, un tècnic, un responsable de l’Ajuntament i un fotògraf professional de fora del Morell.