Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

El nou cicle de Matins en Família arrenca aquest diumenge

Avatar photo
La iniciativa s’adreça a l’alumnat dels centres educatius emmarcats en el Pla Educatiu d’Entorn i comença amb activitats incloses en el festival Tarraco Viva
L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), torna a oferir el cicle Matins en Família que arranca aquest diumenge 19 de maig amb activitats incloses en la programació del festival Tarraco Viva i continuarà fins a principis de juliol amb més propostes lúdiques i educatives amb recorreguts per diversos espais emblemàtics de la ciutat.
El cicle Matins en Família és un projecte socioeducatiu que s’adreça a totes aquelles famílies de l’alumnat dels centres escolars amb els quals es treballa a través del PEE amb l’objectiu de contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i el treball en xarxa dels diferents agents educatius de la comunitat.
La finalitat del projecte és fomentar viure els caps de setmana en família coneixent l’entorn i el patrimoni de la ciutat. En aquesta edició i per les activitats emmarcades en la programació del festival Tarraco Viva, s’espera l’assistència de més d’una vuitantena de persones i moltes de les quals participen en aquest festival gràcies a aquest cicle que també ofereix transport gratuït a qui ho necessita.
Les famílies podran gaudir, aquest diumenge 19 de maig, de diversos tallers i exposicions al Moll de Costa i el pròxim diumenge 26 de maig participaran en activitats a la Volta del Pallol i als jardins del Camp de Mart.
El Pla Educatiu d’Entorn és finançat pels fons europeus Next Generation i a la ciutat de Tarragona ofereix oportunitats educatives més enllà de l’escola a diferents centres escolars del centre i dels barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Alumnes d’Ordino participen en les trobades intergeneracionals amb la gent gran

Notícia següent

Vandellòs anuncia els guanyadors dels XVII Premis Enfila el teu futur

Notícies relacionades