Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El PSC de Viñuales dona a conèixer la llista per a les eleccions del 28M

Avatar photo

L’assemblea socialista ha aprovat la llista encapçalada per Rubén Viñuales, on es destaca l’aposta per perfils joves i amb una clara majoria de dones amb perfils executius

Aquest divendres al vespre, l’assemblea de l’Agrupació del PSC Tarragona ha aprovat  l’equip que acompanyarà a Rubén Viñuales en la seva tasca de governar i transformar  la ciutat amb una llista rejovenida i amb molts noms de dones de perfil executiu.  L’alcaldable del PSC defineix aquesta llista com el millor equip per gestionar la ciutat i  il·lusionar a tots els tarragonins i tarragonines: “Tenim la millor llista possible per guanyar el 28 de maig i transformar la ciutat els pròxims quatre anys. Una llista que és el més  semblant possible a la Tarragona que volem, una ciutat dinàmica que atregui talent jove per incrementar l’activitat econòmica i poder dur a terme les transformacions  necessàries”

Per Viñuales, comptar amb perfils com el de la directora de Port-Ciutat (Montse Adán  nº2), l’executiva d’Agbar (Isabel Mascaró nº6) o la Cap d’Emprenedoria del Tarragona Impulsa (Valle Mellado nº10), és un privilegi pel partit i per la ciutat. L’alcaldable socialista  es mostra il·lusionat per comptar amb gent jove preparada (Nacho Garcia nº5 i Guillermo García nº7), així amb els consellers actuals que repeteixen (Berni Álvarez nº3, l’actual  portaveu Sandra Ramos nº4 i Mario Soler nº11): “Des del PSC, estem molt motivats amb la llista que hem aconseguit aprovar. La combinació entre directives consolidades de grans empreses, joves amb una àmplia formació i gent amb experiència en el món de  l’administració pública és perfecta (Sonia Orts nº8 i Cecilia Mangini nº9). Aquesta és la millor llista que podria tenir el PSC i Tarragona”, afirma l’alcaldable socialista. 

Entre els 10 primers llocs, també es destaca que per primera vegada hi ha més dones que homes. Totes elles amb perfils de primer nivell que provenen tant de l’empresa  privada com de l’administració. A més, Viñuales ha donat les gràcies a l’Alcalde  Ballesteros per tots aquests anys de servei públic ‘exemplars’ i ha volgut agrair la tasca ‘excel·lent’ del grup municipal sortint.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus clou la 41a Olimpíada Escolar

Notícia següent

Concòrdia despenalitzarà i legalitzarà l’avortament

Notícies relacionades