L’exposició sobre el Pont Vell de Cabacés recala en aquesta vila del Priorat

La mostra, amb imatges artístiques de Joan Francesc Perpiñá Casas, romandrà oberta fins al 31 d'octubre al Museu Miquel Montagud

Després de diverses setmanes oberta a la seu del Parc Natural del Montsant, a la Morera de Montsant, l’exposició fotogràfica ‘El Pont Vell i altres indrets d’interès de Cabacés’ recala al Museu Miquel Montagud, de Cabacés, on romandrà fins al 31 d’octubre.  La mostra inclou imatges d’aquest monument captades per l’objectiu de Joan Francesc Perpiñá Casas, a més d’altres fotografies paisatgístiques sobre diferents indrets de la rodalia d’aquest municipi del Priorat. 

A part del Museu que l’acull, l’exposició compta amb el suport de l’Ajuntament de Cabacés. ‘El Pont Vell i altres indrets d’interès de Cabacés’ es pot visitar els dissabtes i els diumenges, de 10.30h a 13.30h, al Museu Miquel Montagud, situat al carrer Major, 72, de Cabacés. L’entrada a l’exposició és lliure.

L’autor

Amb arrels al municipi prioratí del Molar, Joan Francesc Perpiñá Casas (Tarragona, 1964) destaca per les seves poesies fotogràfiques de paisatges i natura. La seva destresa a l’hora de retratar espais emblemàtics del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre l’ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el premi en la categoria de Creativitat obtingut al Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l’Ebre 2018, organitzat conjuntament pels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i de Deltebre.