Les nits més terrorífiques arriben a Salou amb el Passatge del Terror: ‘La Maledicció de la Masia’

Del 29 al 31 d’octubre, de 20 a 24 h, la Masia Catalana acollirà una nova experiència de por, de caràcter gratuït, adreçada a persones majors de 14 anys

Les nits més terrorífiques arriben a Salou amb el Passatge del Terror ‘La Maledicció de la Masia’, que tindrà lloc a la Masia Catalana, els dies 29, 30 i 31 d’octubre, en horari de 20 a 24 h.

Aquesta nova experiència és organitzada per l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, junt amb la regidoria de Joventut, en el marc dels actes de Halloween. S’adreça a persones majors de 14 anys i l’accés serà gratuït, segons l’ordre d’arribada.

La ruta comptarà amb una gran varietat de personatges terrorífics amagats en diferents racons de la Masia Catalana, tots relacionats amb el món rural, que fan que aquest es converteixi en un passatge únic, mai vist abans.

L’àrea de Serveis Culturals i la regidoria de Joventut han editat un vídeo promocional sobre aquesta activitat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la novetat, la gran qualitat i la varietat de l’oferta cultural i d’entreteniment que tenim previst oferir al públic juvenil, enguany, per aquestes dates”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha explicat que “hem volgut unir dues cultures totalment diferents, com són el Halloween i una Masia Catalana, la qual cosa ens enriqueix i fa que, tot i adoptar costums internacionals, continuem conservant la nostra essència”.

La regidora de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, Julia Gómez, ha assenyalat que “volem que el jovent es diverteixi i gaudeixi de les nits més terrorífiques de Halloween a la Masia Catalana de Salou, en un entorn diferent, i amb una iniciativa innovadora”. Ha destacat, també, el caràcter gratuït d’aquesta activitat.