Les Jornades Gastronòmiques ‘Tasta Salou’ tornen amb la participació de 14 establiments

Cada dijous al vespre, per 5 euros, es podran degustar noves creacions gastronòmiques de la restauració de Salou, que variaran cada setmana

Els restaurants participants són:

Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Boquet Restaurant (c. Berenguer de Palou, 9); Braseria L’Estació (Pl. del Carrilet, s/n); Huma (c. Barcelona, 62); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Mesón del Segoviano (Via Augusta, 3); Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n); Taberna El Tirador (c. Ciutat de Reus, 1); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); El Galeón (Via Roma, 26); La Taverna (Via Aurèlia, 1); i La Venus de Pepe (c. Ciutat de Reus, 4).

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a acollir aquestes jornades gastronòmiques, atès que “són una molt bona iniciativa de dinamització econòmica, entre setmana, i de potenciació i promoció de la restauració de Salou, durant tot l’any”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “estem molt contents del fet que tornin aquestes jornades, atès que són l’aparador setmanal del bo i millor de la gastronomia de casa nostra”. El president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha manifestat que “el fet que torni aquesta ruta és sinònim que la gastronomia de Salou sempre està en marxa”. “Tasta Salou és una oportunitat per descobrir la diversitat de propostes dels restaurants de l’AEH Salou”.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques de cada setmana, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou

Es tracta d’una iniciativa organitzada, conjuntament, per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament.