Les festes de Nadal segueixen a Vila-seca amb diversos actes fins a la nit de Reis

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El passat 3 de desembre Vila-seca va donar el tret de sortida a les festes nadalenques, amb l’inici de la construcció de la 22a edició del Pessebre de Sorra i l’encesa de llums de Nadal. Ara, a només 2 dies d’acabar l’any, Vila-seca es prepara pel Tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i l’Home dels Nassos a Vila-seca, que tindran lloc el divendres 31 de desembre, a les 12.00 h i a les 18.15 h, respectivament.

Pel que fa a la festa de l’Home dels Nassos, i com a mesura de prevenció per la situació derivada de la pandèmia, enguany arribarà directament a la plaça de l’Església a les 18.15 h on, des del balcó de l’Ajuntament, farà el seu discurs. L’acompanyaran els Gegants i Grallers de Vila-seca, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i els Amics del Cavall.

Durant aquests dies també, es recolliran les cartes de tots els infants de Vila-seca des de l’oficina màgica de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, la qual restarà oberta els dies 30 i 31 de desembre i el 2 de gener, en horari de 10.00 a 14.00 h al Castell de Vila-seca.

A més, tindran lloc dues representacions més dels Pastorets. La següent serà el dia 1 de gener a les 7 de la tarda i l’última, el 2 de gener a les 11 del matí al Teatre El Centru.

Un any més, el Mag Albert ens sorprendrà amb l’espectacle Albertpiq, a l’Auditori Josep Carreras, el proper 2 de gener. Un espectacle de màgia i il·lusionisme de gran format, amb el qual es descobriran les principals propietats de la llum i del so. Cal tenir present que, per aquest espectacle, i a conseqüència de les últimes mesures implementades per a fer front a la COVID19, hi haurà dos passis: el primer serà a les 6 de la tarda, per aquelles persones amb invitacions de les fileres 1 fins a la 10 bis, i el segon a les 8 de la tarda, per a les persones amb invitacions de les fileres 11 fins a la 22.

La desitjada arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient serà el diumenge 5, a partir de les 17.00 h a Vila-seca. Després de la Cavalcada pels carrers de la vila, els Reis es dirigiran al Castell per adorar el Nen Jesús i saludar els vila-secans des del balcó. Per la seva banda, a les 6 de la tarda arribaran a la Pineda i a les 8, a la Plana.