Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

L’associació Mujeres en el Sector Público s’ha reunit a Vila-seca

Avatar photo

Avui divendres el Castell de Vila-seca ha acollit la trobada de Mujeres en el Sector Público, una associació creada el 2018. Formada per dones vinculades al sector públic, el seu objectiu és assolir la igualtat real en l’accés i en l’exercici dels llocs de responsabilitat, direcció i gestió d’aquest sector, així com de donar major visibilitat al talent i a la feina que desenvolupen. 

La inauguració de la jornada ha estat presidida per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, i la sòcia i representant de l’associació, Meritxell Vargas. 

 

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha donat la benvinguda a les participants de la jornada tot recordant que “des de l’Ajuntament de Vila-seca es treballa amb esforç per accelerar el canvi a les administracions públiques ja que, per exemple, les dones a casa nostra són les líders i impulsores d’àrees tan estratègiques com Cultura, Lleure i Coneixement; Innovació i Serveis al Territori; Acció Social i Polítiques d’Igualtat; Hisenda, Economia i Finances; Platges, Turisme i Sanitat i Salut Pública, tant des de la direcció tècnica i professional com també des de la vesant política”. 

Després de la inauguració, Meritxell Vargas, premiada amb el Premio Especial de la Asociación Mujeres en el Sector Público 2023, ha obert la jornada exposant els objectius i projectes de l’associació a Catalunya. Tot seguit, Vanesa Vilaseca, responsable d’Innovació, Gestió Documental i Qualitat de l’Ajuntament de Vila-seca, ha pronunciat la xerrada TED “Empodera’t és el teu moment per a brillar” i posteriorment ha tingut lloc una sessió de dinàmiques de treball col·laboratiu a càrrec de l’equip de l’Ajuntament de Vila-seca. 

 

En la darrera part de la jornada,  Yasmina Cànovas i Pemi Fortuny han pronunciat la xerrada motivacional “El poder de les dones valentes: inspirant canvis globals” i, per últim les assistentes han visitat el Castell i el Celler de Vila-seca, de la mà de la regidora de Cultura, Manuela Moya. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 5 =

Notícia anterior

Troben el cadàver d’una noia d’uns 20 anys asfixiada al mig del carrer

Notícia següent

ERC Lleida considera que el model de pubilles i hereus és obsolet

Notícies relacionades