L’alcalde Ricomà se suma a ‘Sant Jordi en companyia’

Durant tota la jornada també, les Roses Contra l’Oblit seran portades a casa de les persones grans pels més de 1.500 voluntaris i voluntàries de l’entitat

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha obsequiat aquest matí amb un llibre i una rosa a Cèlia Pérez, una de les persones grans que forma part de l’Associació Amics de la Gent Gran, en el marc de la iniciativa solidària Sant Jordi en companyia.  

La rosa que l’acalde ha entregat a la Cèlia, veïna de Tarragona de 85 anys, és una de les 1.500 Roses Contra l’Oblit, una rosa de feltre icona de l’entitat. L’alcalde, Pau Ricomà, ha expressat que “aquesta rosa representa l’orgull d’envellir i vol ser un homenatge tant a les persones grans com a totes aquelles que lluiten a favor de la gent gran com és el cas de l’associació Amics de la Gent Gran”. 

Durant tota la jornada també, les Roses Contra l’Oblit seran portades a casa de les persones grans pels més de 1.500 voluntaris i voluntàries de l’entitat, que podran felicitar en persona el Sant Jordi i compartir una estona de conversa i companyia.  

Acompanyar a les persones grans i combatre el seu sentiment de soledat no desitjada. Aquest és l’objectiu de l’Associació Amics de la Gent Gran, una fundació de voluntariat que lluita des de 1987 contra la soledat i la marginació social de les persones gran mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen emocionalment cada setmana, així com a través de la sensibilització de la societat. Aquest objectiu pren més rellevància en dates assenyales com és la Diada de Sant Jordi. És per això que, l’associació, en col·laboració amb entitats així com amb administracions com és el cas de l’Ajuntament de Tarragona,  organitzen Sant Jordi en Companyia, un programa d’accions i activitats que duen a terme a tot el territori per tal d’aportar tot el caliu i amistat que caracteritza a les persones grans de l’entitat i fer-les partícips de la tradició d’aquest dia.