Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament del Morell rep el segell infoparticipa

Avatar photo

El consistori ha assolit un 88% d’indicadors positius

L’Ajuntament del Morell ha rebut, aquest dilluns, un nou reconeixement que reivindica la tasca duta a terme en els darrers anys en l’àmbit digital i de transparència. “Hem assolit una maduresa digital gràcies a l’esforç de tot el personal del consistori”, detalla l’alcalde del municipi i també regidor de Noves Tecnologies, Eloi Calbet

Així, l’alcalde, acompanyat del secretari de l’Ajuntament, Xavier Tardiu, i del tècnic informàtic municipal, Josep Verge, ha recollit el Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Es tracta d’una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals. És el segon any consecutiu que el consistori morellenc l’assoleix i, en aquest cas, amb una puntuació superior a la de l’any passat. Així, l’Ajuntament té el 88% d’indicadors positius, i per obtenir-lo necessitava, almenys, un 80%. 

Val a dir que és una distinció única en l’àmbit estatal i, en la franja d’habitants del municipi, El Morell és l’únic que disposa del segell de tot el Camp de Tarragona. Així mateix, si ens fixem en altres ciutats més grans, el Morell es troba al mateix nivell que Salou, Reus o Calafell. 

Una distinció que “és un reconeixement a les bones pràctiques, i a les ganes per actualitzar-nos i digitalitzar-nos que tenim des de l’administració, sempre amb l’objectiu de millorar i facilitar la relació amb la nostra ciutadania”, acaba Calbet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els segments MICE i el turisme esportiu concentren l’activitat promocional a Lloret de Mar

Notícia següent

Dimiteix la directora de la Guàrdia Civil: El seu marit ha estat citat en el marc d’un procediment judicial

Notícies relacionades