L’Ajuntament de Salou i els sectors econòmics creen taules de treball per impulsar projectes de transformació sostenible

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat d’altres regidors de Govern va mantenir reunions amb l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris; l’Associació Empresarial Turística de Salou (ASETS); i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou (AEH), amb l’objectiu d’impulsar la col·laboració i la unitat d’acció, davant l’estratègia municipal de renovar i transformar el municipi cap a un model de turisme sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat.

En aquest sentit, s’han creat taules de treball administració local-sectors empresarials, per tal de definir projectes tractors que han de formar part dels plans amb capacitat de finançament europeu. Amb el sector del comerç i de la restauració s’ha arribat també a acords de reducció i bonificació de taxes per a aquest 2021, per mitigar l’emergència econòmica.

L’alcalde Pere Granados s’ha mostrat satisfet amb l’ampli acord assolit amb les entitats econòmiques del municipi, ja que “anirem definint línies de treball i projectes a desenvolupar en col·aboració, que tinguin capacitat d’accedir al finançament europeu mitjançant els fons Next Generation; i que serveixin per articular un municipi sostenible, desestacionalitzat i intel·ligent”.

Granados ha destacat, per altra banda, que amb les entitats comercials i de la restauració “hem arribat a acords respecte a ajudes en matèria de fiscalitat, per aquest any 2021”. En aquest aspecte Granados ha recordat que al 2020 ja es van donar ajuts a tots els sectors i que es continuarà ajudant als sectors de la nostra economía aquest 2021.

En concret, es van destinar uns 10 MEUR que amb la finalitat d’ajudar a pal·liar els efectes de l’emergència social i de donar “el màxim suport possible a les famílies i persones vulnerables que pateixen les conseqüències d’aquesta crisi econòmica profunda, ocasionada per la COVID-19”.