L’Agrifood Virtual Meeting arriba amb un marcat caràcter internacional

Aquesta edició especial online, que es celebrarà el proper 30 de setembre, no substitueix el Congrés biennal Agrifood

Port de Tarragona

L’Agrifood Virtual Meeting 2020 es celebrarà el proper 30 de setembre i tindrà un marcat accent internacional amb la incorporació de la traducció simultània per a totes les persones assistents. S’hi sumarà la presencia d’experts nacionals i internacionals de primer nivell en matèria de mercats de productes agroalimentaris.

L’equip d’Agrifood International Congress i el Port de Tarragona han posat en marxa aquest seminari web gratuït amb un complet programa d’experts vinculats al sector, per a tornar a connectar a tots els actors rellevants, reforçar les relacions comercials i intercanviar coneixements i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten el sector agroalimentari.

En l’Agrifood Virtual Meeting s’analitzaran aspectes tan rellevants com l’impacte de la COVID-19 en la producció mundial de carn i el seu impacte en l’economia mundial. En la taula rodona, on estaran les principals empreses productores i consumidores de pinso d’Espanya, s’analitzarà l’evolució del mercat local en relació amb la pandèmia.

Aquesta trobada virtual també servirà per a presentar el nou sistema d’entregues de productes agroalimentaris, SEA, que entrarà en funcionament el proper dia 6 d’octubre i on el Port de Tarragona ha estat pioner en aplicar aquest tipus de sistema.

Noves dates per a la III edició de l’Agrifood International Congress
A causa de l’impacte de la Covid-19 a Catalunya i a tot el món, el Port de Tarragona ha decidit traslladar la 3a edició de l’Agrifood International Congress als dies 6 i 7 de maig de 2021 amb la finalitat de garantir la salut, la seguretat i el benestar dels assistents, ponents i empleats, així com per a garantir l’èxit de l’esdeveniment i la filosofia d’aquest congrés, punt de trobada per als agents del sector i mantenir-nos informats de les últimes novetats.

El III Congrés Internacional del sector agroalimentari va canviar la seva data per prevenir i contenir l’epidèmia causada pel virus COVID-19. Finalment, l’esdeveniment presencial es trasllada a maig de 2021 i, mentrestant, l’Agrifood Virtual Meeting permetrà que el sector pugui mantenir vius els contactes i les relacions comercials.

 

Inscripcions
La inscripció és gratuïta i no hi ha data límit per fer-ho. Les persones interessades poden inscriure’s a l’esdeveniment a través de la pàgina web
http://www.agrifoodporttarragona-virtualmeeting.com