Uilitza una arma blanca i roba violentament a Torredembarra

  Va cometre en un mateix dia tres robatoris

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 9 de febrer, a Torredembarra (Tarragonès), un home de 23 anys, per tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

  La investigació policial es va iniciar el passat 2 de febrer arran de dues denúncies per robatori amb violència presentades en dependències de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra.

  Concretament, el lladre va assaltar dos menors d’edat quan caminaven pel carrer Filadors. Després d’amenaçar-los amb una navalla els va sostreure els mòbils i la cartera.

  Tot seguit, va fugir corrents mentre que les dues víctimes el seguien per veure on marxava.

  Durant el trajecte van localitzar un noi que estava cridant i va explicar-los que l’arrestat li acabava de sostreure el patinet elèctric, la cartera i el mòbil mentre li posava una navalla a l’altura de l’estómac.

  Arran d’aquest fets, la Unitat d’Investigació va assumir el cas i va detenir el passat dimecres, a Torredembarra, l’autor dels tres robatoris violents.

  El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vendrell i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.