L’Ajuntament de Torredembarra organitza sessions gratuïtes de gimnàstica a la platja

Els participants no han d’haver estat en contacte amb persones infectades en els darrers 14 dies, no tenir símptomes com ara tos, febre, alteracions del gust o de l’olfacte, ni ser persona pertanyent als col·lectius de risc

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra torna a programar sessions gratuïtes de gimnàstica de manteniment a la platja de la Paella que tindran lloc del 6 de juliol al 28 d’agost amb les mesures sanitàries per la Covid-19.

L’oferta d’activitats és la següent:

A les 8 h: dilluns ioga, dimarts estiraments, dimecres pilates, dijous ioga i divendres pilates.

A les 9 h: dilluns pilates, dimarts tonificació, dimecres estiraments, dijous esquena sana i divendres tonificació.

No es faran classes ni el 14 de juliol ni el 15 d’agost.

El material necessari que cal portar per a seguir les classes és: tovallola gran, roba còmoda i transpirable (pot ser biquini o banyador), gorra, crema protectora, aigua o beguda isotònica i ulleres de sol.

Mesures Covid-19: Es recomana l’ús de la mascareta per a accedir a l’àrea de gimnàstica si no es pot garantir la distància mínima de seguretat marcada per les autoritats sanitàries. El material serà d’ús propi i no es podrà compartir. Es disposarà de gen hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. Els participants no han d’haver estat en contacte amb persones infectades en els darrers 14 dies, no tenir símptomes com ara tos, febre, alteracions del gust o de l’olfacte, ni ser persona pertanyent als col·lectius de risc.