Gladiadors de Tarragona, el futbol americà arriba a la capital de la província tarragonina

L'equip realitzarà aquest cap de setmana i el pròxim una jornada de proves a la ciutat de Tarragona per a tot aquell que, amb o sense experiència, vulgui gaudir i aprendre un esport nou

Futbol americà.

La província de Tarragona no es deté en l’àmbit de l’esport i un nou equip de futbol americà emergeix a la capital, als Imperials de Reus i els Rebels de Riudoms se’ls suma els Gladiadors de Tarragona, un projecte que neix de la mà del ja conegut Bart Iaccarino i amb el suport de la Academy Football, un projecte que busca impulsar aquest esport al nostre país.

El seu fundador, Bart Iacarino busca crear un equip competitiu que pugui arribar competir no ja tan sols en el més alt de la lliga nacional, si no que pot enfrontar-se en un pla més internacional, arribant a disputar la competició europea. Mancant una data on el conjunt faci la seva presentació oficial en la FCFA (Federació Catalana Futbol Americà) i disputar la competició autonòmica, l’equip realitzarà aquest cap de setmana i el pròxim una jornada de proves a la ciutat de Tarragona per a tot aquell que, amb o sense experiència, vulgui gaudir i aprendre un esport nou i apassionant.

Bart Iaccarino, “Gràcies a tots els que estan fent possible aquest emocionant projecte, creiem que tota ciutat ha de tenir el seu propi equip de football, un esport amb uns valors i fonaments essencials en la vida de cada persona dins i fora del camp, estem orgullosos d’haver aconseguit treure aquest projecte endavant”. “Hem preferit començar des de les categories inferiors de la competició per a poder establir unes bases fortes i sòlides, per això començarem en la lliga autonòmica en lloc de la nacional”.

Vine a provar gratis el futbol americà, t’assegurem que repetiràs.

El pròxim 4 i 11 de Juliol, en el Riu Francolí, enfront del Centre Comercial Parc Central, podràs provar el futbol americà i embarcar-te en una nova experiència esportiva, un esport d’unitat i equip, és igual que siguis alt o baix, gros o prim, en aquest esport tots tenen cabuda i alguna cosa a aportar. Si ets noia o noi i tens entre 11 i 35 anys, t’esperem! Només has de portar un parell de botes de tacs, si en tens, i ganes de passar-ho bé. 

Un staff d’NFL

Gràcies a que els Gladiadors de Tarragona formen part del projecte Academy Football, enguany podran comptar amb un entrenador defensiu de luxe, es tracta de Artie Rowell, qui s’encarregarà d’entrenar i formar a les línies defensives de Gladiadors de Tarragona, i també Pioners de L’Hospitalet i Granoller Fènix, Rowell va ser triat pels Arizona Cardinals de la NFL com a agent lliure no reclutat després de demostrar la seva fortalesa com Ofensive Line en la universitat de Pittsburgh, ara una vegada retirat del football i abans d’iniciar la seva carrera en l’advocacia, arriba a Catalunya per a formar als joves que vulguin aprendre aquest esport.