La Caixa reedita la col·laboració en el programa d’atenció a la gent gran d’Altafulla

L’ajuda, de 2.000 €, s’emmarca dins del servei de menjar a domicili que ofereix la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament

L’Obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda econòmica de 2.000 €, sol·licitada per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Inma Morales, per al servei de menjar a domicili per a la gent gran del municipi.

 

El servei de menjar a domicili és un suport a les persones grans per assegurar que tenen una alimentació adequada a la seva edat i a la seva salut. Amb la prestació d’aquest servei, es busca que les persones grans visquin al seu domicili el màxim de temps possible i amb les millors condicions. A dia d’avui se’n beneficien una vintena d’usuaris.

 

Els destinataris dels ajuts per al servei de menjar a domicili són persones majors de 65 anys que viuen soles o amb una altra persona major de 65 anys o amb dependència. Per a gaudir d’aquest servei, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Altafulla, al telèfon 977650008.

 

Aquest servei s’emmarca dins del programa d’envelliment actiu que desenvolupa un conjunt d’activitats que promou la regidoria de Gent Gran amb la finalitat d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permeten a aquest sector de la població participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent.

 

La pandèmia per la Covid-19 ha frenat algunes d’aquestes activitats com les classes dirigides al Parc de Salut Hort de Pau, que es recuperaran un cop la situació viscuda aquests darrers mesos se superi.