Els Fogons del Drac, el nou restaurant de menjar casolà al cor de La Riera de Gaià

Accés al restaurant. Foto: DMJ.

Ens trobem a La Riera de Gaià, concretament estem en una masia construïda pels volts de 1800 que, segurament, podria explicar moltes històries. Des d’anècdotes familiars fins a experiències viscudes a la petita pantalla. Però avui, aquesta masia catalana ens rep disposada a escriure un nou capítol en la seva història, ja que ha obert les seves portes al públic amb el restaurant Els Fogons del Drac.

Un dels salons de l’interior de Els Fogons del Drac. Foto: DMJ.

El nou local gastronòmic, tal com ens han explicat Roberto Iserte, el gerent, té per objectiu convertir-se “en un referent pel que fa a la carn a la brasa, les calçotades o els caragols”. O el que és el mateix, un referent de la cuina catalana. Es per aquest motiu, que hi trobareu diferents tipus de menú diari, de dilluns a divendres, exceptuant dimarts que està tancat per descans setmanal. Dissabte i diumenge podreu gaudir d’una variada carta plena d’opcions per a tots els gustos.

Els Fogons del Drac disposa d’un total de cinc menjadors en el seu interior. Uns espais que, tenint en compte la crisi sanitària que estem vivint, poden acollir fins a un màxim de 10 persones, garantint així la seguretat dels comensals. Cadascun d’aquests salons està decorat de tal manera que fa que el saló es converteixi un espai molt acollidor. En un indret perfecte per seguir sumant històries a l’interior d’aquesta reestructurada masia.

Per altra banda, el restaurant disposa d’una gran terrassa a l’aire lliure, on els comensals poden gaudir de la fresca. L’aforament, que en una situació normal seria de 200 persones, actualment està marcat en 150, tot per garantir la seguretat i el benestar dels comensals així com dels treballadors i treballadores.

Detalls dels salons interiors del nou restaurant. Fotos: DMJ.

Web del restaurant: www.elsfogonsdeldrac.cat
Telèfon de reserves: 977 655 159.