Un any més, Altafulla viurà la seva Fira d’Artesans

La jornada es durà a terme des del dijous 16 fins al diumenge 19 d'agost a la Zona de les Eres

Altafulla torna, un any més, amb la seva Fira d’Artesans del 16 al 19 d’agost de 18 a 24 h a la Zona de les Eres, darrere del Castell. Enguany, és la 21a edició i l’alcalde del municipi, Fèlix Alonso, ha assegurat que la fira “és un èxit consolidat” i que “tothom sap que quan arriben aquestes dates, té una cita amb Altafulla”.

Els visitants podran gaudir d’un total de 122 parades amb diferents productes manufacturats dels professionals (picapedrers, fusters, ferrers, ceramistes, filadors, vidriaires…) i també hi haurà una gran varietat d’oferta gastronòmica. A més, la fira comptarà amb música en directe i d’espectacles a la zona d’artesania infantil per fer gaudir a tota la família com, per exemple, contacontes o la visita dels gegants d’Altafulla.

La Fira d’Artesans d’Altafulla rep al voltant de 40.000 visitants al llarg dels quatre dies que es duu a terme. El batlle del municipi ha explicat que els propis para són els que es mostren satisfets amb la fira i diuen que “possiblement és una de les millors que coneixen, tant per l’ambient com per les compres i l’espai; també per la qualitat que té Altafulla”. Respecte a això, Diego Sparo, coordinador de la fira i representant del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, ha assegurat: “El Col·lectiu d’Artesans posem el nostre esforç durant tot l’any per aquesta fira”.

El regidor de Turisme, Jaume Sànchez, ha fet referència als atemptats de l’any passat a Barcelona i Cambrils, que justament van succeir durant els dies de la fira i el segon dia, la Fira d’Artesans es va haver de cancel·lar. “Esperem que aquest any tinguem unes jornades de pau i tranquil·litat”, ha expressat el regidor. L’alcalde s’ha volgut sumar a aquest discurs comentant que “l’any passat va ser un any molt trist que es tocarà reviure amb l’aniversari dels fets”. I ha afegit: “Altafulla sempre ha apostat per la seguretat i aquest any es seguirà fent”.

Respecte als llocs d’aparcament durant els dies de la fira, el consistori habilitarà alguns carrers per tal que es pugui aparcar en els dos sentits, els solars i pàrquings municipals estaran totalment a la disposició del públic i s’habilitarà una zona verda propera a la Zona de les Eres durant aquests dies per facilitar la seguretat i l’aparcament dels visitants. “També s’ha de dir que hi ha molta gent que ve caminant, per exemple, la gent que ja està a Altafulla”, ha destacat Fèlix Alonso.