L’Ajuntament de Torredembarra treu a licitació la reforma del local municipal que acollirà les oficines de la Regidoria d’Acció Social

L’obra consisteix en una redistribució total de l’interior del local per adequar-lo al nou ús

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres contemplades al projecte bàsic i executiu de reforma del local municipal de l’avinguda del President Companys, 55, que acollirà les oficines de la Regidoria d’Acció Social. L’obra té un pressupost de 159.829,10 € (IVA inclòs), una durada de dos mesos i el termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 15 de gener. Més informació sobre el procés de licitació.
El local municipal que ha d’acollir la nova oficina d’Acció Social es troba ubicat a la planta entresòl del número 55 de l’avinguda del President Companys, amb entrada pròpia des de la planta baixa. En total, té una superfície construïda de 267,19 m2.
L’obra consisteix en una redistribució total de l’interior del local per adequar-lo al nou ús, és a dir, habilitar-lo per a les tasques d’administració i atenció al públic. El projecte preveu dos taulells de recepció, dos banys, una sala d’espera, una sala polivalent de reunions, deu despatxos amb atenció al públic que es distribueixen per les següents activitats: tres de treball social, un de psicologia, dos polivalents per a personal extern, dos d’orientació a la immigració (un doble), un d’administració i un per a tasques d’educadors (doble).
El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, ha explicat que el trasllat de les oficines del local del carrer de la Muralla a les noves instal·lacions permetrà oferir unes millors condicions d’atenció al públic i també de treball per al personal.