Ja es poden fer reserves per a les visites guiades de l’estiu a Torredembarra

La Regidoria de Turisme posa en marxa les visites guiades al far per aquest estiu 2019 que s’iniciaran el proper 21 de juny i s’allargaran fins a finals de setembre, amb visites de matí i tarda. Durant el matí, l’horari serà a partir de les 10 h i a la tarda, a partir de les 19.30 h. Les visites guiades al far tenen un preu de 3 euros la tarifa general i 1,5 euros els menors de 18 anys, els titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals i els majors de 65 anys. És realitzen en torns de 30 minuts.

El far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Construït a finals del segle passat, té l’honor de ser el darrer far construït en el segle XX i en el segon mil·lenni; i el primer dels encesos en el segle XXI i el tercer mil·lenni, ja que la seva inauguració va tenir lloc l’1 de gener de l’any 2000 a les 00 hores.

Durant el mesos de juliol i agost, s’han organitzat també les següents visites guiades:

Visita Castell i nucli antic: dimecres 24 i 31 de juliol, 7,14 i 21 d’agost. Una passejada pels carrers del nucli antic ens permetrà descobrir la gran riquesa artística i arquitectònica de la vila: racons i detalls amagats, edificis carregats de simbolisme, façanes esgrafiades. Una atmosfera càlida i evocada que esdevé un lloc ideal per als amants de la cultura.

Hora: 19.30 h.

Idiomes: català: 24 de juliol, 7 i 21 d’agost i castellà: 31 de juliol i 14 d’agost.

Punt de sortida: Pati del Castell

Preu: 5 € adults, y 3 € majors de 65 anys i infants menors de 12 anys i carnet d’estudiant o família nombrosa o monoparental.

Recorregut 1 h 30 m aprox.

Visita patrimoni indià: dissabtes 20, 27 de juliol i 10, 17 i 24 d’agost.

D’aquesta vila de la costa tarragonina va marxar cap a Cuba a fer les amèriques l’indià més famós de Catalunya: Joan Güell i Ferrer. A Torredembarra, però, destaquen altres grans fortunes assolides per indians, que van deixar la seva petja en edificis que es diferencien per les seves façanes d’estil colonial, amb entrades de portals i sostres alts, i frondosos jardins a la part del darrera. L’actualment carrer d’Antoni Roig en concentra les més significatives.

Hora: 19.30 h.

Preu: 5 € adults, 3 € majors de 65 anys i infants menors de 12 anys i carnet d’estudiant o família nombrosa o monoparental.

Recorregut 1 h 30 m aprox.

Idioma: català: 20 de juliol i 10 i 24 d’agost i castellà: 27 de juliol i 17 d’agost.

Punt de sortida: Fundació Pere Badia.