Els Reis Mags d’Orient arribaran per mar a Roda de Berà

L’arribada de Ses Majestats i la comitiva reial està prevista a les cinc de la tarda al Port Esportiu

El proper diumenge 5 de gener serà la nit més esperada de l’any pels infants, ja que arribaran els Reis Mags d’Orient. A Roda de Berà, un any més, vindran per mar a bord d’un vaixell. L’arribada de Ses Majestats i la comitiva reial està prevista a les cinc de la tarda al Port Esportiu, on s’espera gran afluència de petits i grans il·lusionats per rebre’ls.

Un cop a terra ferma, tots els nens i nenes que ho desitgin es podran fotografiar amb els Reis, els quals faran un petit recorregut per alguns carrers de la zona. Tot seguit, es desplaçaran fins el Nucli Urbà amb les seves carrosses ben guarnides. L’arribada es preveu a dos quarts de set de la tarda a la plaça Francesc Macià, des d’on s’iniciarà la gran cavalcada on Reis, patges i joves voluntaris llançaran gairebé 400 quilos de caramels. El recorregut serà avinguda Sant Jordi, plaça Catalunya, c. Generalitat, c. Nou, c. Joan Carles I fins a la plaça de l’Ajuntament, on, des del balcó, els Reis acompanyats per l’alcalde Pere Virgili i els membres de la Corporació, saludaran als assistents. Per tal que puguin entregar tots els regals als nens i nenes, recolliran la clau màgica que obre totes les llars del poble on, al llarg de la màgica nit, faran el repartiment.

Per tal de facilitar el desplaçament fins el Port, la regidoria de Festes posarà a disposició dels patges i els voluntaris un bus que sortirà des de la plaça de l’Ajuntament a dos quarts de cinc de la tarda. L’accés al bus serà lliure per a tothom fins omplir les places disponibles. Qui opti per desplaçar-se amb el seu vehicle disposarà d’aparcament gratuït per gentilesa del Port Esportiu.