Detenen un home a Torredembarra per desordres públics greus al carrer de Pere Badia

Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir ahir al migdia un home, veí de Vespella de Gaià, sense antecedents policials, com a presumpte autor d’un delicte de desordres públics greus i d’un altre delicte contra la seguretat vial per originar un greu risc per a la circulació. Els fets van succeir sobre les 11.30 h del 6 de setembre, quan la central de la Policia Local de Torredembarra va rebre diverses trucades de ciutadans, informant que hi havia un home al mig del carrer de Pere Badia que amenaçava les persones i llençava tanques d’obra als vehicles.

Acte seguit, dues dotacions de la Policia Local es van traslladar al carrer de Pere Badia i van poder observar un home sense samarreta, cridant i amb una tanca d’obra a les mans a punt de ser llençada a un vehicle que circulava per la via. Els agents es van apropar amb rapidesa, immobilitzant la persona, que en tot moment va presentar un estat d’alteració greu i intentava evitar ser detingut.

Els agents actuants van comprovar que el detingut havia llençat unes 50 tanques d’obra al mig del carrer, provocant que diversos vehicles haguessin d’aturar-se per tal de evitar accidents greus.

Un cop finalitzades les diligències policials va ser traslladat als Mossos d’Esquadra per posteriorment passar a disposició judicial.