Creixell fa 5 minuts de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats del 17-A

Gairebé un centenar de veïns i estiuejants de Creixell s'han concentrat davant de la Casa de la Vila

L’Ajuntament de Creixell s’ha afegit aquest migdia al record de les víctimes dels atemptats de l’estiu passat a Barcelona i a Cambrils. Gairebé un centenar de veïns i estiuejants de Creixell s’han concentrat davant de la Casa de la Vila.

L’alcalde, Jordi Llopart, acompanyat per alguns/es regidors/es de la Corporació Municipal (Sra. Pili Romero-upc fic, sra.Montserrat Muñoz PSC-PSOE, sr.Jordi Moliné-ERC i sr.Josep Brugarola- ERC), ha llegit el manifest en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils per la pau, la democràcia i contra el terrorisme.

S’han fet cinc minuts de silenci. Ha tancat l’acte el propi alcalde excusant l’assistència d’alguns membres del consistori que són fora de vacances. A l’acte hi ha assistit també el cap de la Policia Local de Creixell Toni Dote, en el qual el propi alcalde ha personificat l’agraïment del municipi per la tasca que duen a terme els cossos i forces de seguretat.

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques ha convocat aquest mateix acte a tots els ajuntaments i consells comarcals catalans per tal d’afegir-se als actes de memòria de les víctimes i ferits pels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017