Arriba la quarta edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal de Torredembarra

Les regidories de Joventut i Comerç, Indústria i Activitats, amb la col·laboració de les regidories de Sostenibilitat i Via Pública i Manteniment impulsen, per quart any consecutiu, la Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l’objecte que no toca! una proposta lúdica per a infants i famílies. Es durà a terme del 5 al 29 de desembre i hi prenen part 59 comerços, 4 més que l’any passat.

És una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme, el PIJ i l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme o l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2013.

Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima el dijous 3 de gener a les 12 h es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig a mà innocent i en directe el mateix dijous 3 de gener a les 20.30 h al Pati del Castell.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”. Com a novetat aquest any també serà premiada la botiga que decori l’aparador de manera més sostenible preferiblement amb planes autòctones mediterrànies. Un jurat popular especialitzat en matèria de sostenibilitat atorgarà aquest premi.