Explota una canonada de gas al Catllar

L'incident s'ha produït durant unes obres on la canonada s'ha trencat accidentalment

Una canonada de gas ha explotat aquest dissabte al matí a la urbanització Els Cocons del Catllar. Segons informen els Bombers de la Generalitat, a les 11.04 s’ha rebut l’avís d’un incendi i hi han enviat tres dotacions terrestres. L’explosió s’ha produït durant uns treballs de manteniment i la instal·lació d’unes arquetes.

Durant les obres, s’ha tocat accidentalment una canonada de gas i aquesta s’ha trencat. El toc ha fet saltar algunes espurnes que, juntament amb el gas que ha començat a sortir, ha provocat una deflagració. Afortunadament, les flames de l’incendi cremen tot el gas que ha començat a sortir i no suposa cap perill per a la ciutadania.

En aquests moments, els Bombers treballen fent una protecció i un apantallament de l’incendi perquè no vagi a més, mentre esperen que arribin els responsables de la companyia, que seran els que s’encarreguin de tallar el gas. Un cop el gas deixi de sortir, les flames s’apagaran automàticament i es podran fer els treballs d’arranjament de la canonada afectada.