Altafulla posa en funcionament l’aplicació eBando

Les persones que es descarreguin aquesta aplicació podran rebre informació d'una manera ràpida i senzilla

L’Ajuntament d’Altafulla ha anunciat que activarà l’aplicació eBando perquè els habitants del municipi rebin informació de manera instantània i còmode. A través d’aquesta app, el consistori busca complementar el servei d’informació habitual que ja es trasmet per altres canals i poder, així, arribar a més gent.

L’eBando d’Altafulla inclourà els bans i avisos municipals, l’Agenda d’activitats de tot el mes i les incidències que es puguin generar en el dia a dia a la vila. La informació es distribueix en diferents etiquetes com ara Animals, Cultura, Esports, Festes, Gent Gran, Hisenda, Informació General, Medi Ambient, Obres i Urbanisme, Platges, Turisme i Via Pública.

El regidor de Comunicació, Daniel Franquès, ha manifestat que la intenció en un futur és activar una bústia de suggeriments i d’incidències perquè la ciutadania traslladi les seves peticions a través d’aquesta eina.

L’app d’Ebando es pot descarregar de forma gratuïta a través d’Apple Store i Play Store, a més de la possibilitat de fer-ho a través d’un codi QR. Totes les publicacions es podran consultar sense la necessitat de baixar-se l’aplicació, tot i que no es rebran notificaions, mitjançant aquest enllaç.