La presidenta Noemí Llauradó rep la consellera Teresa Jordà a Tarragona

La presidenta de la institució i la titular del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat han tractat sobre projectes de transició energètica, sostenibilitat i altres aspectes estratègics que afecten a totes dues administracions

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha rebut en visita institucional la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Teresa Jordà. La trobada s’ha dut a terme aquest dijous a la tarda al Palau de la Diputació i ha servit per tractar diferents temes i actuacions que afecten a totes dues administracions.

Llauradó i Jordà han mostrat la seva sintonia en projectes encaminats a la sostenibilitat i a la transició energètica, aspectes comuns en els plans estratègics de les respectives institucions. Un altre tema de l’agenda compartida que també han tractat ha estat és el projecte de creació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades, anunciat el passat mes de desembre en una trobada al Monestir de Poblet, amb la participació de la Diputació de Tarragona, els alcaldes dels municipis que formaran part del futur parc i representants d’altres administracions.

Durant la trobada d’aquest dijous, la consellera Jordà ha signat el llibre d’honor de la Diputació i n’ha visitat part de les dependències.