La Policia Local de Torredembarra identifica l’autor d’un furt en un supermercat

    Una vegada identificat es va poder comprovar que tenia 22 requeriments pendents de diferents jutjats de la demarcació.

    Sobre les 6 de la tarda d’ahir dijous 25 de maig, es va produir un furt de diversos productes a l’interior d’un supermercat a la zona de l’illa de vianants de la població. L’autor dels fets, un home de 36 anys i veí de Tarragona, va fugir de l’establiment seguit per un empleat que va donar l’alarma, cosa que va ser advertida per un agent que realitzava tasques de vigilància a peu pel centre urbà i que va poder aturar-lo, mentre demanava reforç d’una patrulla propera.

    L’autor va ser traslladat a la Comissaria de la Policia Local donat que anava indocumentat. Una vegada identificat es va poder comprovar que tenia 22 requeriments pendents de diferents jutjats de la demarcació.

    En tractar-se d’un furt lleu, ja que el valor dels objectes sostrets no superava els 400 euros, l’home va poder abandonar la comissaria, després de facilitar un domicili i signar 10 citacions per a comparèixer davant de diferents jutjats.

    Del furt al supermercat, la Policia Local de Torredembarra ha instruït diligències per tramitar al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.