La Ludoteca Tot Joc organitza quatre tallers per a gaudir en família

Té per objectiu afavorir vincles, aprenentatges i relacions entre infants i adults acompanyants

La Ludoteca Tot Joc de Vila-seca organitza un total de 4 tallers familiars, amb l’objectiu d’afavorir vincles, aprenentatges i relacions entre infants i adults acompanyants:

– Ioga i mindfulness en família (infants de 3, 4 i 5 anys, acompanyats). S’aprendran recursos pràctics que reforcen la tasca de criança i educació: vincles, emocions, relacions i comunicació, a través del joc.

– Música per a nadons i famílies (infants fins als 6 anys, acompanyats): a través de cançons, jocs de falda, moviment corporal i instruments de percussió, els petits adquiriran major consciència d’ells mateixos i de l’entorn, a la vegada que se’ls fomentarà la creativitat.

– Enlaira’t en família (infants dels 6 als 11 anys, acompanyats). En els tallers de robòtica, Gastrolab i creació d’invents, s’experimentarà i raonarà tot descobrint conjuntament el món de la química, la biotecnologia i la realitat virtual.

– Dansem en família (infants dels 2 als 8 anys, acompanyats). A través de la dansa i els rituals de moviment, les famílies enriquiran les seves emocions i vincles.

Per a informar-se’n o inscriure’s, cal adreçar-se al Centre Cívic i Cultural el Colomí de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 h (carrer de Tarragona, 22), trucar al telèfon 977.390.793 o enviar un correu a ludotecatotjoc@vila-seca.cat.

Cal recordar que la Ludoteca Tot Joc és un equipament municipal de l’Ajuntament de Vila-seca, coordinat des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, que ofereix espais i activitats d’oci i vincle per a famílies amb infants des dels 0 als 12 anys.

És un recurs on s’hi poden trobar jocs educatius, racons de contes i teatre, tastets de creativitat, dinàmiques d’expressió i estimulació, tot compartint lleure en família.