La FiM Vila-seca presenta el programa professional i el cartell de concerts per dies

El talent local s’incorpora al cartell de la fira amb la formació Combos del Conservatori de Música de Vila-seca

Després de presentar la programació artística de la seva edició de retorn, integrada per 34 propostes de música emergent i d’espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca dona a conèixer la programació per dies, així com els continguts del programa professional.

La FiM Vila-seca reneix aquest 2021 com a esdeveniment professional amb vocació de servei al sector. Vol contribuir a dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals i millorar les oportunitats artístiques i comercials de grups i companyies. Enguany ofereix un programa d’activitats professionals en format híbrid, virtual i presencial, per respondre a les limitacions però també a les oportunitats que ens ofereix la situació sanitària.

El programa professional tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de Maig, durant els quals es realitzaran pitchings, speed meetings, una taula rodona, presentacions i mentories express en format virtual i showcases i presentacions de projectes i novetats de manera presencial.

L’àrea PRO de la FiM es concentrarà al Castell de Vila-seca, amb espai interior i exterior dissenyat per a la trobada i l’intercanvi distès entre professionals, accessible durant tota la fira i amb totes les mesures de prevenció i higiene garantides.

En paraules de Martí Marfà, director artístic: “Creiem que el sector té ganes i necessitat de trobar-se i de veure en directe les propostes que s’han gestat durant aquest any de recolliment. La FiM vol fer-ho possible de manera segura i amb itineraris per als diversos perfils professionals: mànagers, programadors, artistes emergents i responsables d’iniciatives de suport al talent i la creació”. Tant l’acreditació professional a la FiM Vila-seca com la inscripció a les activitats són gratuïtes i es poden demanar únicament a través del web www.fim.cat.

A la programació artística de la FiM Vila-seca, que suma una trentena de propostes, s’afegeixen la Companyia Ytuquepintas, La Botzina, Tutti Fan Piu i els Combos del Conservatori de Vila- seca.